Onderhoud van je WordPress website? Handig!
Weet duidelijk van te voren wat je krijgt en wat je betaalt.

Met uitzondering van HBidee! BRONS worden alle onderhoudswerkzaamheden door HBidee! handmatig gedaan. Na updates zal steeds worden gecontroleerd of jouw website nog een juiste werking heeft. De onderstaande pakketten gelden alleen in combinatie met websites die zijn gebouwd door HBidee! De genoemde maandprijzen zijn excl. BTW.

HBidee! BRONS

€10,00

PER WEBSITE/MAAND

Ben je druk?

Maandelijks
– Het maken van een offline backup van jouw website & database. Deze backup wordt offline bij HBidee! opgeslagen.

Waar het noodzakelijk is:
– Het updaten van de software plugins
– Het updaten van WordPress (indien mogelijk met thema)

Daarbij:
– Telefonische bereikbaarheid/helpdesk maandag tm vrijdag tijdens kantoor uren 9.00 – 17.00 uur. Handig voor als je zelf vast loopt of kort advies nodig hebt terwijl je met je website bezig bent.

HBidee! ZILVER

€15,00

PER WEBSITE/MAAND

Nog drukker?

Maandelijks
– Het maken van een offline backup van jouw website & database.

Waar het noodzakelijk is:
– Het updaten van de software plugins
– Het updaten van WordPress

Daarbij:
– Op jouw verzoek kleine aanpassingen aan de site – max 15 minuten per kalender maand gratis. Niet gebruikte minuten komen maandelijks te vervallen.
– Telefonische bereikbaarheid/helpdesk maandag tm vrijdag tijdens kantooruren 9.00 – 17.00 uur. Handig voor als je zelf vast loopt of advies nodig hebt terwijl je met je website bezig bent.

HBidee! GOUD

€ 25,00

PER WEBSITE/MAAND

Allerdrukst?

Maandelijks
– Het maken van een backup van jouw website & database. Deze backup wordt zowel offline bij HBidee! als online op jouw server opgeslagen.

Waar het noodzakelijk is
– Het updaten van de software plugins
– Het updaten van WordPress
– Het updaten van het door jou gebruikte Thema/template vanuit Elegant Themes

Daarbij:
– Op jouw verzoek kleine aanpassingen aan de site – max 1 uur per kalender maand gratis. Niet gebruikte minuten komen maandelijks te vervallen.
– Telefonische bereikbaarheid/helpdesk maandag tm vrijdag t/m zondag tijdens kantoor uren 9.00 – 17.00 uur. Handig voor als je zelf vast loopt of advies nodig hebt terwijl je met je website bezig bent.

Exclusief:
– Bij webwinkels is een wekelijkse upload en aanpassing van artikelen niet opgenomen. Hiervoor kan een aparte offerte worden aangevraagd.

 

 

online promotieWordPress is een geweldig Open Source programma waarmee je vast en zeker helemaal tevreden bent. Het onderhoud van de website en beheer blijkt voor sommigen – ondanks de handleiding van HBidee!- toch een behoorlijke opgave. Ook blijkt dat sommige bedrijven hun tijd liever spenderen aan hun core-business in plaats van het onderhoud van de website. Op zich logisch maar niet helemaal zonder risico.

Om aan de wensen van de klant tegemoet te komen is HBidee! een service service gestart voor het onderhoud van de website(s). Deze service geldt alleen voor een WordPress  website die door HBidee! is gebouwd of herbouwd.

Met regelmaat worden in de CMS open systemen zoals WordPress & Joomla “gaten” gevonden door hackers. De ontwikkelaars van jouw thema/template, het CMS WordPress & Joomla en de plugin software die jij gebruikt, geven als reactie hierop steeds weer nieuwe updates uit. Het regelmatig updaten van jouw pagina is daarom noodzakelijk. Een hack 100% uitsluiten gaat niet lukken…ook niet door HBidee!
HBidee! kan hiervoor dan ook nooit verantwoordelijk voor worden gehouden. Echter het regelmatig uitvoeren van de updates zal de kans op een gehackte website enorm verminderen.

Wil je het onderhoud liever zelf doen? Dit is geen probleem maar hiervoor zal een kleine workshop nodig zijn op ons kantoor die we je graag gratis willen geven. Bij HBidee! zijn nu al meerdere gevallen bekend van slecht onderhouden websites. Dit moet je écht niet willen.