06-51853535 [email protected]

Onderhoud van je WordPress website? Handig en nodig!
Ik doe dit onderhoud voor jou, en nog wat meer…

WordPress is een geweldig Open Source programma waarmee je vast en zeker helemaal tevreden bent. Het onderhoud van de website en beheer blijkt alleen voor sommigen toch een behoorlijk inspannende opgave. Daar komt bij dat veel collega ondernemers liever hun tijd spenderen aan de core-business in plaats van het onderhoud en geneuzel rond de website. Op zich logisch … maar niet aan te bevelen voor de veiligheid van jouw website.

Om aan de wensen van onze relaties tegemoet te komen zijn wij een website onderhoudsservice gestart tegen een klein tarief. Deze service geldt dan ook alleen voor een WordPress website die volledig door HBidee! is gebouwd of herbouwd en de maandelijkse vergoeding is exclusief hosting. Ik kan je helpen met een goed hosting bedrijf maar ik verzorg zelf geen hosting.

Wil je het onderhoud liever zelf doen van de website door HBidee gemaakt? Dit is geen probleem maar hiervoor zal een kleine workshop nodig zijn op ons kantoor die we je graag gratis willen geven. Bij HBidee! zijn nu al meerdere gevallen bekend van slecht onderhouden websites. Dit moet je écht niet willen.

Met regelmaat worden in de CMS open systemen zoals WordPress & Joomla “gaten” gevonden door hackers. De ontwikkelaars van jouw thema/template, het CMS WordPress & Joomla en de plugin software die jij gebruikt, geven als reactie hierop steeds weer nieuwe updates uit. Het regelmatig updaten van jouw pagina is daarom noodzakelijk.

Een hack 100% uitsluiten gaat niet lukken…ook niet door HBidee! HBidee! kan hiervoor dan ook nooit verantwoordelijk voor worden gehouden. Echter het regelmatig uitvoeren van de updates zal de kans op een gehackte website enorm verminderen. Daarbij voeren wij in ons onderhoud nog wat extra zaken uit zoals een 24/7 veiligheids- en uptime monitoring, dagelijkse backups en desgewenst performance checks en SEO monitoring. Al met al een veilig gevoel voor jou al klant.

Hou er rekening mee dat jouw onderhoudsregeling blijft doorlopen tot op het moment dat jij of ik deze opzeggen per email. Opzeggen is eenvoudig: dit kan per periode dat jij je factuur krijgt. Ofwel per 3 maanden.