Online promotie

Simpel - Snel - Doeltreffend

Online Promotie

Online promotie is vandaag de dag een belangrijke toevoeging om tot goede bedrijfsresultaten te komen. Bij HBidee! kan je terecht voor advies of hulp om jouw online promotie goed aan te pakken! Is jouw bedrijf geschikt om te promoten via Facebook? Of juist helemaal niet? Hoe richt ik mijn Facebook bedrijfspagina in? En hoe pak ik mijn advertentiebeleid aan. Allemaal vragen en oplossingen die voor jou heel interessant kunnen zijn.

Daarbij is HBidee! een specialist in branding en kan ingezet worden voor commercieel project management. 

De werkwijze van HBidee! is toegankelijk en transparant.
Geen onverwachtste kosten achteraf.

Stap 1: even bellen en samen telefonisch onderzoeken of HBidee! een toegevoegde waarde voor je kan zijn. Dit zal afhangen van de aard van je project en/of wensen daarbij.

Stap 2: een vrijblijvend kennismakingsgesprek waarbij je meteen een duidelijke prijs indicatie kunt ontvangen rond de diensten die HBidee! kan aanbieden. Het is belangrijk dat hierbij een beschikbaar budget kan worden aangeven. Binnen elk budget kan een creatieve oplossing geboden worden!

Stap 3: indien van toepassing zal HBidee! in nauw overleg met jou een plan van aanpak uitwerken en -waar gewenst- opvolging aan geven.

Bel voor meer informatie 06-51853535

RSS SPROUT ondernemers inspiratie

  • Er is een fout opgetreden, wat waarschijnlijk betekent dat de feed uit de lucht is. Probeer later opnieuw.

Hou mij op de hoogte over de acties van HBidee!

Facebook HBidee!

Please check that this widget Facebook Reviews has a connected Facebook.