Je bedrijfspagina op Facebook?!

Mini workshop - Facebook inrichten - berichten boosten & adverteren

Mini Workshop Study & Start Facebook

– duur: 4 uur
– beveilig je privé pagina
– meteen je eigen bedrijfs facebook
– leer basis advertenties plaatsen
– leer berichten boosten
– € 145.- excl. BTW

Wil je graag je bedrijfspagina op Facebook maar is deze omgeving jou nog helemaal vreemd? Nou dat is zeker niet zo raar hoor! Social Media heeft wereldwijd en in de laatste jaren een enorme vlucht genomen. Voor diverse opdrachtgevers maak ik passende afbeeldingen voor Facebook advertenties, content en acties voor Facebook bedrijfspagina’s.

Ik merk dat veel (startende-) ondernemers niet helemaal thuis zijn in de omgeving van Facebook en heb daarom besloten om een verhelderende mini workshop te geven. Op informele en professionele wijze meteen aan de slag met de basics van Facebook. Aan het eind van de middag ben je in bezit van een privépagina én een bedrijfspagina. De workshop is alleen met jou. Dus alle aandacht voor jouw vragen en pagina.

Meer informatie over de Facebook mini workshop

De activiteiten die we behandelen zijn:

– Het inrichten van je privépagina en het doorlopen van alle instellingen oa privacy etc. Het is belangrijk dat je goed weet welke instellingen mogelijk zijn waardoor jouw privacy zo veel mogelijk beschermd is.
– Het inrichten van je bedrijfspagina en het doorlopen van alle instellingen.
– Het realiseren van een aantrekkelijke omslag foto en profiel foto op je bedrijfspagina (en zonodig je privépagina)
– Het realiseren van max 4 aantrekkelijke start berichten op jouw bedrijfspagina (tekst, afbeeldingen)
– Hoe je jouw pagina een unieke Facebook url kunt geven. Bijvoorbeeld: www.facebook.com/mijnbusiness
– Op welke wijze je jouw bedrijfspagina kunt promoten naar een door jou gekozen doelgroep (ofwel adverteren – klanten werven via Facebook)
– Hoe je promotionele acties moet aanpakken op je bedrijfspagina (de do’s en dont’s binnen het Facebook reglement)
– En hoe je sterke activiteiten in je tijdlijn zet om vooral interactie met jouw likers te bereiken en waardoor je ook meer likes zult werven

Vanzelfsprekend kun je er ook voor kiezen om de workshop te doorlopen zonder dat je zelf meteen je eigen pagina opzet. Misschien geef je er de voorkeur aan om dit achteraf zelf thuis te doen. Dit is natuurlijk ook mogelijk. Na de workshop geef ik graag telefonische hulp voor diegene die achteraf nog vragen hebben of ergens vastlopen.

Voor  wie is deze workshop interessant?

– Voor iedereen die de Facebook werkomgeving (beter) willen leren kennen
– Voor kleinere ondernemers die hun diensten en of producten duidelijker willen presenteren aan een specifieke doelgroep.
– Voor kleinere ondernemers die al een Facebook bedrijfspagina hebben maar er eigenlijk niets mee doen…dan behalve Like-jes werven

Als opvolging van deze basis workshop zijn elders ook andere workshops te volgen waar inhoudelijk sterk wordt ingegaan op de social media marketing en strategie. Erg interessant op het moment dat je kiest om een bredere social media strategie op te zetten voor jouw bedrijf. Denk hierbij aan: community management, toevoeging van apps en de toepassing van specifieke advertentie mogelijkheden.

Deze workshop begint om 10.00am – 15.00pm. Tussendoor verzorg ik een lichte “home-made” lunch. De kosten van deze workshop zijn € 145,- p.p. excl. BTW en inclusief 1 uur telefonische helpdesk na de workshop. Wat neem je mee? > jouw eigen laptop!