06-51853535 [email protected]

OK…je wil weten wie achter HB-idee! zit…

 Ik geef je een tipje van de sluier *smile* (of het topje van de ijsberg…?)

HBidee consultancy

Mijn ervaring
Mijn carriere ben ik begonnen in het tijdperk van de IBM met het bolletje, de telex, het Nokia mobieltje “model koelkast” en de cassettebandjes met het lifehacking potlood…Rings a bell?

Vervolgens ruim 25 jaar met heel veel plezier binnen de licensing en merchandising werkzaam geweest. De wereld van trendwatching en branding. Grotere merken binnen de retail neergezet in samenwerking met de betrokken copyrighteigenaren en diverse merken nationaal en/of internationaal geïntroduceerd en geëxploiteerd onder licentieovereenkomsten. En toen…plots…BAMMM werd ik 50! Time for a change… 2012 … De start van HBidee en still going strong. 

Mijn ambitie
Mijn commerciele kennis en ervaring delen met ZZP-ers en klein MKB. Heerlijke korte lijntjes die resulteren in direct opbouwend resultaat. 

En ja…ik wilde binnen HBidee ook heel graag mijn online creativiteit intenser gebruiken. Mijn hobby een professionele invulling geven. Uren, weken, maanden van studie en doorzettingsvermogen hebben zijn vruchten afgeworpen.
Met inmiddels meer dan 120 websites geïntroduceerd door HBidee en tevreden klanten, denk ik dat dit goed gelukt is. 

Motivatie, inspiratie en bevestiging heb ik bij de aanvang van mijn bedrijf ondermeer gevonden in de treffende trailer van YoungMe Moon. 

Hanny: Face2Face
Ik ben vrij easygoing. Ambitieus en proactief als het gaat om behalen van een doel en resultaat. Mijn doel is de rode stip aan de horizon. De stip die ik samen met mijn klant of opdrachtgever bepaal. Ik maak gebruik van mijn creativiteit en verschillende middelen. Een middel is voor mij nooit een reden van vertraging of het niet bereiken van een doel.

Ik probeer altijd duidelijk, rechtstreeks en oplossingsgericht te zijn. Binnen complexe theorieën en briefings voel ik mij niet thuis. Keep it simple. 

Humor en enthousiasme. Erg belangrijk. Dat krijg je bij mij cadeau. Ik ben een mensen-mens (peoples manager). Sociaal, empatisch en rechtvaardig. 

Ik hou van Einstein’s quote: “leer een vis nooit in een boom klimmen, de vis zal zijn hele leven het gevoel hebben een mislukking te zijn”.

Waar word ik blij van:
– Blije klanten en opdrachtgevers 
– Mooi weer…
– Vriendelijke en optimistische mensen