Realisatie WordPress website

Hou mij op de hoogte over de acties van HBidee!

Facebook HBidee!

Please check that this widget Facebook Reviews has a connected Facebook.

canstockphoto7230706 2 kopie HBidee in Almere voor de realisatie van jouw website.

HBidee! in Almere realiseert een professionele website tegen een betaalbaar tarief. Wij ontwerpen niet, maar maken  gebruik van verschillende templates en het programma WordPress. WordPress is een gebruiksvriendelijk programma waarmee je jouw website zelf kunt onderhouden. Bovendien is WordPress een open-source programma: het wordt door veel websitebouwers gebruikt en je kunt je WordPress website vanaf elke computer en locatie aanpassen.

WordPress voorbeeld van templates

Op www.elegantthemes.com kun je alle beschikbare templates bekijken en uitproberen. Deze templates kunnen we, indien je dat wenst, aanpassen aan jouw wensen en eisen. Uiteraard adviseren we je ook bij het kiezen van de WordPress template die het meeste past bij jouw bedrijf en dat wat je wilt uitstralen!

Diensten voor het maken van een WordPress site op maat

  • Advies bij het kiezen van de juiste template
  • Basisuitleg schriftelijk en mondeling voor het zelf kunnen beheren van de site en de noodzakelijke veiligheids-updates
  • Aanvraag van de domeinnaam  & hosting (indien nog geen beschikbaar)
  • Installatie en vormgeven/invullen van de door jou gekozen template
  • In voorkomende gevallen: aanpassen van een bestaande website
  • Indien je zelf geen tijd (of zin) hebt om het eenvoudige onderhoud van je website verzorgen, dan kan HBidee! dit eveneens voor je regelen. Meer info. 

Kosten voor het maken van een WordPress site op maat

  • Installatie en inrichten van de gekozen template: tussen € 350 en € 450 excl. BTW. Dit is mede afhankelijk van de breedte van de functies die de website zal moeten bevatten.
  • Het ontwerpen van een website op maat en het optimaliseren ervan (Search Engine Optimalization  = hoog scoren in Google) vergt vaak een specialistische expertise. Afhankelijk van jouw bedrijfsactiviteiten en de eisen die je stelt aan een website is het soms nodig om deze extra expertise in te schakelen. HBidee! beschikt over een breed netwerk met de juiste contacten hiervoor.


Voorbeelden